Paket

Imorgon fyller världens bästa 13 åring år. Emilie som är Victors lillasyster. Familjen kom idag för att fira henne och vi kommer väcka henne med sång och presenter imorgon bitti.

Idag fick jag även förfrågan om en provfilmning imorgon där det var inspelning på fredag men jag har andra planer på fredag tillsammans med Victor så jag tackade nej till erbjudandet. Plus att filmproduktionens taxin hämtar mig runt 04.30 på torsdag och då vill jag verkligen sova ut dagen efter.

Igår hämtade jag som sagt ut paketet från adlibris och jag hade tydligen klickat hem ett antal skönhetsprodukter samt skruvade platssnoddar som är väldigt bra för håret. Vi provade även massagerollern och den var hur bra som helst. Så när min dagliga 20-40 minuters massage är klar så kan jag använda den om jag inte känner mig klar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s