FILM

God morgon! Nu har jag varit i kontakt med filmproduktionen och taxin kommer att hämta mig klockan 04.40 på torsdag! Nu ska jag snart ta Roslagsbanan in till Östermalm för att sen träffa en reklambyrå. Vi ska göra lite provfilmningar men mer än så kan jag inte säga nu.

Nu har även jag och min kollega kommit fram till en riktigt bra start för vårt företag. Kollektionen som kommer lanserat. Nu är det bara veckor kvar till företaget börjar producera till de första stora kunderna innan vår kollektion släpps om några månader. img_0888_facetune_15-01-2019-09-57-03

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s