Solljus!

I samarbete med Soligo.

Har du precis som många andra funderat på att skaffa solceller? Jag förstår dig!

Det är ett sätt för dig att veta att du hjälper miljön varje gång du laddar din mobil, dator eller glömmer stänga av lampan när du åker till ett möte. Det är också ett sätt för dig att spara dina pengar till någonting du verkligen vill ha.

På Soligos hemsida får du nu hjälp i ditt beslut om att köpa solceller. Det gör det enklare för dig att hitta de solceller du är ute efter SAMTIDIGT som de sparar dig effektiv tid. Efter du fyllt i din mailadress i formuläret tar det nämligen endast 48 timmar tills du fått tre olika offerter.

Offerterna du får är dessutom noggrant utvalda och garanterar dig professionella leverantörer. Så du behöver aldrig vara orolig för att någonting inte skulle stå helt rätt till eftersom soligo endast tillåter certifierade offerter.

De väljer ut företagen genom deras kriterier som bland annat är att företaget har en god och stabil ekonomi, har certifierade installatörer samt att de självklart måste ha tidigare nöjda kunder. Det tycker jag att de gör riktigt bra. Genom att se till att företaget uppfyller kriterier vet att det alltid är ett seriöst företag.

Att man har nöjda kunder är också viktigt. Det bevisar allt det andra. Oavsett om företaget hade uppnått de andra kriterierna spelar det nämligen ingen roll om inte tidigare användare av tjänsten är nöjda med det utförda arbetet. Det gör det säkert för dig som ska köpa solceller på ett helt annat sätt än om det bara vore ett företag med ett certifikat. Nu vet du att tjänsten är bra på riktigt och att jobbet kommer vara riktigt bra gjort!

Vad är din största anledning till att skaffa solceller år 2019? Skicka in svaret under länken BERÄTTA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s