Taxi

God morgon!

Känner att jag vaknade väldigt tidigt idag, 09.30. Imorgon kommer taxin och hämtar mig 04.40 så det är bara att förberedda sig för det. Ser verkligen fram emot inspelningen då jag vet hur mina kläder kommer se ut. NI får veta mer om det snart.

Snart ska jag in till stan för att äta lunch med Alexandra. Vi ska äta på nåt ställe hon hört om som heter Greasy Spoon som finns både på Norra och Södra sidan av Stockholm. Sen blir det av till gymmet där jag kommer ha ett telefonmöte medan jag tränar. Har märkt att jag verkligen tycker om att ha möten under träningen.

Hört att WALK AND TALK möten börjat bli en stor grej så det ligger säkert nånting biologiskt bakom.img_0887_facetune_15-01-2019-09-56-36

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s