UNIKT

I samarbete med Pixers.

Vill du också färglägga ditt hem och samtidigt ha lika mycket golvyta att röra dig på? På PIXERS hemsida får du hjälp med just det här. På hemsidan kan du välja mellan olika motiv och mönster som du tycker passar bäst in i just ditt boende.

De har även tre fantastiska kvalitéer som jag verkligen vill lyfta fram. Dels har de 365 (ETT HELT ÅRS!) öppet köp på produkterna du klickar hem, ifrån deras hemsida. de har även en stämpel när man skrollar ner på deras hemsida som det står ECO-VÄNLIGT på. Jag tycker att det är väldigt bra eftersom att vi får det snyggt hemma, har 365 dagars öppet köp och samtidigt gör det på ett eco vänligt sätt.

Sen tycker jag också att dom har vissa RIKTIGT snygga posters! Det är också en del av det bra med PIXERS, att de har någonting som passar alla. gå in på deras hemsida och kolla vilken av deras posters eller tavlor som är er favorit och länka den till mig under BERÄTTA. För dig som vill ha större motiv har de även fototapeter!

Med hjälp av dessa motiv och mönster kommer du precis som många andra kunna skapa (som de själva har skrivit på deras hemsida) ”unika ögonblick i ditt hem”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s