HELIKOPTER

Inspelningen var så galet rolig att jag önskar att jag kunde göra om det varje dag! trots en timmes sömn som det blev totalt haha! Jag vaknade klockan 03.40 för att vakna till innan taxin som filmhämtade mig klockan 04.40. Alla i teamet var verkligen supersnälla och gjorde allt för att vi som var framför kameran skulle ha det bra.

Idag hände en annan riktigt rolig upplevelse. Jag och Victor fick ju en helikoptertur av min mamma i julklapp och idag åkte vi. Ingen av oss hade åkt helikopter tidigare men wow vad vackert det var. Luften var även klar idag och solen strålade så Stockholm såg så vackert ut. Det är sjukt hur små alla hus ser ut bara några hundra meter upp i luften.img_0966img_0970

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s