Oddsen

Vad är oddsen?

I morse när jag skulle till kontoret inne på Östermalm skulle jag ta Roslagsbanan och ringde då till en av mina närmaste vänner Alexandra. Precis då åkte tåget in och jag ser henne sitta i första vagnen! Så jag sa i telefon ”sitt kvar där du är” varpå hon svarade frågande över vad jag nyss sagt. Satte mig då framför henne varpå vi brister ut i skratt.

Sen gick jag hem ifrån jobbet 15.30 för att ta Roslagsbanan hem ringde jag henne varpå hon ej kunde svara. Hon skrev precis när jag gått på tåget ”sprang till tåget så under ej svara” Jag ställer mig upp och ser att hon sitter NÅGRA METER ifrån mig! Vad är oddsen att det händer två gånger på samma dag?

Det var henne jag åt brunch med i… var det onsdags eller torsdags? På Greasy Spoon åt vi i alla fall och det var riktigt gott! Var inte så förtjust i själva brödet men cappuccinon och haloumin var riktigt gott och riktigt vackert upplagt!

På måndag ska vi ses igen och äta middag efter jag haft mitt möte.

img_0923img_0934

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s