Papper inför flytt

Imorgon måste jag verkligen ta mig till vaccinationsmottagningen här i Täby eftersom det bara är dagar kvar tills jag åker till Egypten med Isabelle. Den resan kommer ni som sagt få följa på Youtube med kommer även skriva på bloggen. Vi kommer dock bara ha Wi-Fi nån timme om dan men det hinner man lägga upp några inlägg och bilder på.

Ska snart åka med Victor mormor en bit som ska till Åkersberga. Hon kommer släppa av mig vid Täby Centrum där jag ska möta upp Alexandra och Ebba för en lunch. Efter lunchen har ja en telefonkonferens med företaget och efter det ett möte inne på Sturegallerian.

Gårdagen var supermysig. Jag och Victor kollade på alla papper vi behöver iför flytten till Marbella. Det är 12 månader kvar men det är skönt att ha allting fixat så man månaderna innan bara kan ta det lugnt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s