Långlunch i Stockholm

Mötet med min underbara kollega hade jag räknat med skulle ta ett tag, men att det skulle bli en fem timmars lång lunch tror jag inte att någon av oss hade i tanken när vi tog vår första sip på våra Double Caramel inne på Espresso House. Vi skrev upp dagens agenda samt de ouppklarade frågorna vi skulle diskutera.

Diskussionerna kring de olika innehållet fortsatte sedan på en restaurang vi hade bokat bord på vid Drottninggatan som jag i stunden inte kommer ihåg namnet på. Vi beslutade oss för varsin sallad och jag valde en grön sallad med friterad haloumi och avokado medan min kollega valde Chevré som huvudingrediens.

Efter de fem timmars lunchande beslutade vi att det var dags att röra sig vidare. Jag åkte då till Täby Centrum där jag mötte upp Victor. Därifrån tog vi sedan en promenad hem där hans föräldrar lagat en super god middag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s