Spanskt nummer

Jag kom precis genom dörren och åt frukost. Hade ett affärsmöte klockan 09.00 nu på morgonen så jag åt precis när jag kom hem för en halvtimme sen. Snart ska jag till Östermalm där jag ska träffa upp mina företag och ha ett lunchmöte.

Gårdagen var i alla fall superbra. Jag mötte upp Alexandra i Täby Centrum precis innan Ebba kom. Vi åt på restaurangen Vapiano som de flesta känner till. Jag hade faktiskt aldrig ätit där förut men det var verkligen superfint och bra service. Jag gillar det här med att man har ett kort och betalar allt när man går ut istället för att betala allting i kassan först.

Men den absolut största höjdpunkten igår var när jag pratade med vår kontaktperson i Marbella som kommer hjälpa om med flytten. Hon var supertrevlig och berättade att det enda vi egentligen behöver fixa är att ordna ett NIE nummer (dvs ett spanskt ID nummer) om vi ska bo där i över sex månader antingen nu eller i framtiden.

Vi ska göra det i vår här på Spanska ambassaden i Stockholm. img_1097img_1096img_1078img_1072img_1068

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s