Motivation citat

WOW!

Är nu på väg till Zana och Madeleines kontor som ligger i ett supermysigt område söder om Stockholm. Eftersom Madde nyligen kom hem ifrån att ha varit i LA de två senaste veckorna har vi riktigt mycket att ta igen och berätta om. Framförallt hon som överraskade mig nåt helt otroligt när vi pratade i förrgår. Ska fråga henne om jag får dela med mig av det med er…

Tidigare idag hittade jag en sak som jag verkligen tycker är motiverande. En kontorsbricka där mitt favoritcitat står skrivet i guld ´I´M ONLY DOING FUN SHIT`. Personligen tycker jag att det är någonting viktigt att sträva efter. Jag är så glad att jag inte en enda dag vaknar upp och inte vill gå till jobbet!img_1123

Jag är så uppe i hela vår Marbella flytt nu att nästan allting jag hör och ser kopplas ihop med den underbara staden på solkusten. Som den här restaurangen jag tidigare aldrig lagt märke till och nu känner att jag måste besöka!img_1128

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s