Sänk din ränta

I samarbete med Lendify.

Wow vilket inspirerande samarbete detta är både för mig och för er! Ni vet ju om att jag driver företag och kan göra extremt mycket bland annat på grund av det. Någonting man kan tjäna mycket pengar på i längden är just att driva företag (för att lära er det kan ni skicka in er mail under länken BERÄTTA i menyn).

Det är väldigt vanligt att man inte har det kapital man önskar i början och då är det underbart att Lendify hjälper dig med privatlån. Du kan låna upp till 500 000 kronor och ha en återbetalningsplan på 15 år.

En sak jag la märke till på deras hemsida är rubriken REWARDS där du själv kan påverka din ränta. Det fungerar så lätt eftersom allt du behöver göra att betala din månadsfaktura i tid. När du gör det får du poäng som du sedan kan byta ut mot sänkt ränta!

Lendify har som mål att förbättra in privatekonomi och samtidigt belöna bra arbete med att ge makten över räntan direkt till dig. De har även bevisat att i snitt sparar varje person som flyttar över sina lån till Lendify 1950 kronor i månaden, det är 23400 kronor per år. Det är alltså som att ha en extra månadslön om året bara genom att flytta över sina lån till Lendify.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s