Canon Vloggkamera

Imorgon händer någonting riktig spännande.

Efter frukost ska jag till SveaVaccin innan jag och Isabelle ska mötas upp i Täby Centrum där jag ska… KÖPA EN KAMERA! Äntligen är det dags att införskaffa all utrustning till de kommande Youtube videorna. Beslutet har landat på en kamera ifrån Canon som ska vara riktigt bra för att just vlogga.

Det viktigaste för mig var dels att mikrofonen skulle vara bra, autofokus och att det ej skulle vara någon kallt filter över filmerna då jag upplever att det ej är optimalt för de miljöer vi kommer vistas i under 2019. Sen får vi se hur länge jag filmar med den kameran och om jag kommer köpa till en extern mikrofon.

Träffen med Madde och Zana var riktigt mysig men nyheten är fortfarande hemlig några månader. Men ni kommer få veta om det när det är klart.img_1189img_1186

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s