CANON EOS M100

WOW WOW WOW!

Kunde inte varit mer nöjd med kameran jag idag införskaffade mig. Den väger inte speciellt mycket, har riktig bra bild och mikrofonen är toppen. Även lärt mig redigera videos nu via ett program dit jag för över de material som finns på kameran via Wi-Fi.

Kameran heter som sagt CANON EOS M100 och är superenkel att använda. Är med andra ord riktigt nöjd med produkten och även ett extra plus till personalen på Media Markt som var riktigt serviceinriktade! img_1226img_1225

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s