Nu händer det

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart klä på mig ytterkläder för att sedan ta mig till Täby Centrum. Jag ska först ta mig till SveaVaccin för att kolla om jag behöver vaccinera mig mot någonting innan resan. Sedan ska jag boka en frisörtid och även möte upp Isabelle. Hur jag ska ändra håret kommer ni få se antingen här eller på Youtube.

YouTube!!!

Idag händer det… Idag kommer jag införskaffa mig all den utrustning jag behöver för att göra bra videos till er på min YouTube kanal. Jag tycker ändå att det känns ganska nervöst att starta med videomaterial. Bildmaterial är jag van med på grund av mitt modelljobb, text är jag bekväm med eftersom jag jobbat med det ganska många månader nu..

Kameran i sig är ingen ovana jag har sen alla inspelningar jag varit med i men det är själva redigeringen jag är helt ny inom. Vanligtvis brukar jag filmas och ej filma så det kommer bli en riktigt rolig utmaning att både filma och redigera själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s