VLOGG

Hej!

Nu är jag tillbaka på bloggen igen efter gårdagen som blev en bloggpaus. Pausen berodde på att det hände så himla mycket och att jag inte hade tiden att ta upp min dator. Hela gårdagen vloggades dock och finns att se HÄR! Kvalitén blev tyvärr lite sämre när den laddades upp men det kommer åtgärdas.

När jag satt på Roslagsbanan på väg hem nyss kom jag på att jag ska upp tidigt imorgon för att åka till en filminspelning. Hade totalt glömt bort det men som tur var har jag en kalender där jag skriver upp allting jag har inbokat under en dag. Sen efter det ska jag försöka få in ett kort träningspass för att sen jobba.

I samarbete med KRY

Jag har märkt att väldigt många i min närhet har börja bli sjuka just den här årstiden. Tyvärr så är ofta väntetiderna på akuten väldigt långa och då man ofta inte har lust att sitta i ett isolerat väntrum när man är sjuk är det mycket skönare att ha LÄKAREN I MOBILEN! Det är precis det Kry erbjuder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s