FILMINSPELNING

God morgon!

Jag åt nyss frukost och ska alldeles strax ta mina väskor för att gå till Roslagsbanan. Om en timme är det CALL TIME till dagens inspelning men scenerna ska filmas alldeles intill Tekniska Högskolan vilket gör att jag kunde sova lite längre än vid de flesta andra inspelningar.

Efter inspelningen ska jag försöka träna nån timme innan jag ska jobba. Under träningen kommer jag även ha en telefonkonferens med min företagskollega. Har märkt att det är otroligt bra för mig att ha telefonmöten just under träningar.

Hela dagen kommer bli vloggad och komma upp på Youtube imorgon förmiddag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s