High End FashionHouse

Är nu hemma ifrån jobbet och sitter och väntar på att Victor ska bli klar med middagen han just nu håller på att göra till mig. Filmade nyss ett avslut till dagens vlogg som kommer komma upp imorgon så håller nu på att föra över alla filer från kameran till enheten där jag redigerar.

Inspelningen idag gick jätte bra och vi slutade en timme tidigare så den tiden ägnade jag mig åt att fördjupa mina kunskaper om några High End Modehus som intresserar mig både som privatperson och på jobbet inne på Sturegallerian.

Eftersom vi slutade inspelningen tre timmar innan andra jobbet började så kunde jag också lägga in en och en halv timmes träning. Jag tränade på en anläggning på Rådmansgatan eftersom mitt gymkort täcker de flesta av kedjans gym i Stockholm. Tyvärr var inte just den anläggningen just i min smak men det finns en vid Mood Gallerian som jag verkligen tycker om.

Imorgon får vi se vad som händer då jag ännu inte har något planerat förutom att jobba med mitt och min kollegas företag x antal timmar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s