Ändra frisyr

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Täby Centrum några timmar med Victor. Idag köpte jag även lite Bubbies i olika smaker som jag ska äta medan jag jobbar med mitt och min kollegas företag. Som ni vet så tar jag oftast nån dag varannan vecka där jag är hyfsat ledig och en sån dag är det idag. Idag kommer jag nämligen bara jobba tre timmar istället för 10-12 som det annars lätt blir.

I tidigare inlägg nämnde jag att jag ska göra en förändring hos frisören och idag bokades också tid. Imorgon klockan 11.30 inne på Östermalm kommer mitt hår på en riktig förändring och jag är supertaggad över att visa er resultatet. Även mina ögonbryn kommer på en förändring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s