DELA UPP DITT MÅL

Nu kör vi!

En tidsperiod på två veckor… För vissa kanske det inte låter som någonting men för mig är det en lång period. Just de kommande två veckorna ska jag välja bort godis. Godis är någonting jag äter en till tre gånger i veckan så de två kommande veckorna har jag bestämt mig för att inte göra det.

Men varför bara två veckor?

Visst låter det enklare att klara sig två veckor utan någonting istället för flera månader! Det är precis så vi människor resonerar. Efter dessa två veckor kan det bli två veckor till och sen ytterligare två veckor till. Om du har ett mål så behöver du inte peka ut hela distansen på en gång, dela upp ditt mål i faser. Personligen gillar jag ej uttrycket delmål men faser är någonting jag tycker att man ska använda sig av.

Imorgon blir det ännu en vlogg som kommer filmas till YouTube kanalen. Jag funderar även på att antingen göra en video, inlägg eller båda två om min hudvård då jag ofta får frågan om detta och är väldigt kräsen. Är det någon specifik fråga du har så skicka in den under länken BERÄTTA i menyn.img_1397

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s