Snart

God morgon!

Sitter nu och pratar med en av mina närmsta vänner Alexandra och ska snart gå till Täby Centrum för att äta lunch… Idag hände det, jag bokade en tid hos min frisör inne på Östermalm för att fräscha upp och förändra mitt hår inför Egypten.

Jag tycker att det är helt otroligt att vi åker till solen och värmen om 15 dagar. Det kommer bli så underbart att bara få ligga i bikini hela dagarna med min bästa vän. Kommer även ta med mig vlogg kameran dit och vlogga VARJE DAG! Börjar lära mig hur man redigerar och även bli mer bekväm med att själv hålla i kameran.

Igår kunde jag  ej filma så mycket ifrån inspelningen då de är superhemligt vad som händer på vissa inspelningar. Gårdagens vlogg ser ni HÄR!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s