Allt eller Inget

Snart är det dags för mig hår att få en riktig förvandling. Som ni vet ä jag en ”allt eller inget” person och det gäller även mitt hår. Så idag ska vi försöka gå extremt åt ljust eller mörkt, vilket det bli får ni se på Youtube imorgon. Igår fixade jag även ögonbrynen som blev väldigt mycket mörkare vilket var exakt det jag var ute efter på ögonbrynen.

Sveriges väder får mig bara att längta mer och mer till en vecka i värmen. Att kunna gå ut utan att frysa, vilja svalka sig i poolen och bli härligt sol brun. Är så glad över att min kamera är bra på att fånga upp de fina färger som kommer vara i de fina landet. Blir även lättare att göra vackra Youtube videos när omgivningen inte är slaskig och grå.

Jag kommer gå upp på morgonen och äta frukost med Victor och hans familj för att sedan bli hämtad av Isabelle och hennes pappa som skjutsar oss till Arlanda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s