VISA DIG

Jag kom nyss fram till Roslagsbanan och ska nu åka in till frisören i Östermalm men asså… Till min vlogg idag spelade jag in ett intro och tog säkert runt sju omtagningar. Sen helt plötsligt kom jag på mig själv med att det inte är sån jag är, jag är inte en försiktig person när det kommer till min personlighet.

Så vad jag valde att göra var att radera alla intron jag spelat in och köra om allting, fast på mitt sätt och min stil. Jag kände liksom att om jag ska leka fröken duktig och verkligen undvika att trampa nån på tårna är det fan inte jag.

Så från och med nu kommer ni se videos med extremt mycket av MIG och om nån stör sig på det så kunde jag inte riktigt bry mig mindre.

Om du någonsin väljer att göra någonting så gör det på ditt sätt och som du hade gjort det om ingen skulle kolla på det eller bedöma det. Det du gör ska vara ditt egna resultat och ditt varumärke ska synas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s