Frisör på Östermalm

För er som inte sett min vlogg än så har ni ingen aning om hur mitt hår nu ser ut… Jag hade ju tänkt att bara ändra färgmässigt men när jag såg videon vi filmade till ”före” bilden såg jag att mitt hår var så extremt ojämnt i topparna att det var dags att klippa sig, 14 centimeter!

För att se hur mitt hår såg ut innan och efter gå in på min Youtube kana som är länkad i ett tidigare inlägg. När jag kom till salongen sa jag att jag ville ha det så ljust som möjligt utan att få det i en kall ton. Hon valde att göra slingor i en hetta för att få resultatet så naturligt som möjligt. Frisören jag hade var riktigt bra och salongen heter Pretty Center 1 och giller på Östermalm.

Jag har länge velat spara ut mitt hår så långt som möjligt men nu tycker jag att det är riktigt snyggt att ha lite längre än axellängd. Är riktigt glad över resultatet och det blev exakt som jag ville ha. img_1431img_1442

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s