Lägenhet i Marbella

Nu har vi en lägenhet i Marbella.

Det känns helt otroligt att vi nu har en lägenhet i Marbella. Lägenheten är runt 250 kvadratmeter (med terrassen inräknad) och ligger 100 meter ifrån närmsta strand och Golden Mile. Det är lite större än vad vi hade tänkt oss eftersom den har hela fyra sovrum. Vi planerar dock att använda ett av sovrummen som en walk in closet.

På måndag kommer vi börja fixa med de pappersarbete som tillkommer, men det hör till och är superspännande. Som tur är ligger det väldigt centralt med 20 minuter gång till Puerto Banus så allt vi vill ha i närheten som gym, mataffärer och restauranger finns ett stenkast bort.

Det känns såklart lite overkligt att vi nu har bilder och vet hur vi kommer bo. Vi kan nu planera vilka inredningsdetaljer vi ska ha med i en av de tre resväskor som kommer åka med. Hittills har jag planerat att ha med mig ett stort antal ljusbeigea örngott och mycket i guldfärg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s