Reklamfilm för telekombolag

Sitter nu på Östermalmskontoret och jobbade nyss med mitt och min kollegas företag som snart kommer startas igång. Om du vill veta mer om vad det är, skriv in ordet ”mer” under länken BERÄTTA i menyn.

Igår klickade jag hem lite nya kläder att ha på mig i de varma länder vi kommer spendera mycket tid 2019. Förutom att ha betalat första delen av lägenheten i Puerto Banus så köpte jag även världens mysigaste tröja som är såpass lång att jag kan använda den som en klänning. Visst ser den supermysig ut?

På tisdag har jag fått reda på att jag ska vara på en reklamfilmsinspelning för ett jätte känt telekombolag som jag nästan kan lova att alla i Sverige känner till. Det kommer bli super roligt då jag aldrig har jobbat den just den byrån förut. På tisdag är det även dags att börja tänka på vad jag ska packa ner i resväskan eftersom vi åker på onsdag nästa vecka. Helt sjukt hur fort tiden har gått!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s