Att göra på flyget

Har nu jobbat några timmar och känner att det snart är dags för lunch innan jag ska börja gå mot Täby Centrum samtidigt som min kollega och jag har telefonmöte. Pratade nyss i telefon med Isabelle och kom då på att det är läge att tvätta de kläder jag planerat ha med till det varma klimatet vi ska till om nio dagar.

Vi har länge täkt att det tar åtta-nio timmar att flyga till vårt resmål men fick en riktigt rolig överrakning när vi kollade flygtiden som visade oss att det kommer ta fem timmar! Vi har ändå bunkrat upp med några nedladdade filmer på Netflix, förbeställt taxfree till flyget samt att jag gjort en lista på jobb jag ska göra under flygtiden. Men att minska tiden med tre timmar betyder endast att jag får jobba lite mer effektivt vilket jag älskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s