MÅNDAG

MÅNDAG!

Jag ser alltid så mycket fram emot måndagar, mer exakt alla dagar. Just idag ser jag fram emot att vlogga då mitt schema för Youtube börjar den här veckan. Ny video kommer komma upp varje tisdag, torsdag och söndag. Imorgon på Youtube kommer ni att få se några bilder från vår lägenhet i Marbella.

Nu ska jag sätta mig och jobba nån timme med mitt och min kollegas företag för att sedan uppdatera en social affärs kanal. Sedan blir det in till Östermalm MEN utan Roslagsbanan eftersom mitt tåg igår visades vara INSTÄLLT en minut efter de skulle ha gått (hade varit bra att veta det tidigare SL) och idag är all trafik där avstängd.

Efter jag slutat kommer jag äta nått snabbt mellanmål för att sen gå till gymmet nån timme. Tycker verkligen att mitt gym har gjort en superbra sak, nämligen så alla medlemmar kan träna på 18 olika lokaler runtom i Stockholm.

För övrigt så har det här inlägget tagit 10 minuter att försökt publicera, förstår inte varför internet verkar ligga helt nere på alla enheter och anslutningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s