Hur du når dina mål

God morgon!

Igår tog jag upp bilder och pratade om flytten till Marbella. Ni kan se videon HÄR!

För er som inte vet det än så samlar jag på väskor då jag tycker att det är en stor symbol för personlighet och stil samt gör en outfit komplett. Jag har i nån vecka kollat på en väska i chanel tyger som jag tycker är helt fantastisk, och igår fick den följa med mig hem från butiken jag köpte den i. Är supernöjd med en då den är så elegant och klassik men samtidigt visar sån personlighet.img_1635

Snart ska jag äta frukost för att sen ta mig till Roslagsbanan som jag håller tummarna för kommer gå i tid idag då jag har en inspelning som börjar 12.00. Inspelningen kommer vara i ca tre timmar och efter det ska jag ta mig till gymmet.

Eftersom mål är någonting som är extremt viktigt för mig (och är drivkraften för min personlighetstyp) kommer jag skriva ner mina mål under tiden jag åker Roslagsbanan. Chansen att du når dina mål är tre gånger så stor om du skriver ner dina mål pga hur vår hjärna fungerar med visualisering. Skriver du ner dina mål, skicka in svaret under länken BERÄTTA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s