Reklamfilm

Det är så himla tråkigt väder just nu, ser verkligen fram emot att vara utan slask några år. Efter jag tränat idag var jag superglad eftersom Roslagsbanan gick igen, vilket innebar att det skulle ta 15 minuter och inte en timme att ta mig hem… När jag sen kom fram till Stockholms Östra så var det en stäcka som var inställd och såklart var det just förbi den stationen där jag går av.

Idag är en sådan dag där det känns som att det ända rätta är att ligga i ett varmt bad och kolla på YouTube. Reklamfilmsinspelningen gick bra och det var ett bra team som var på plats.

Resten av kvällen har jag planerat att jobba med företaget och sen gå och lägga mig tidigt ikväll. Detta humör är jag på precis när jag håller på att bli sjuk och det är absolut det sista jag vill bli just nu. Morgondagen blir säkert jättebra dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s