Beställa kläder

Är nu hemma hos Isabelle och ska snart åka tillsammans för att hämta ut några paket hon beställt. Vi båda har beställt en del kläder dels till resan nu och sen även allmänt snygga kläder för varmt klimat. Just nu hoppas jag verkligen att paketet kommer lagom till resan då jag snart måste ha min resväska färdigpackad.

Videon som skulle laddas upp idag var precis färdig redigerad igår när det hela hände. Jag raderade de enskilda filmerna från enheten och skulle ladda ner den klara och redigerade videon när det stod att den ej kunde hämtas eftersom de enskilda klippen var borttagna. Då kommer jag på att jag även tagit bort klippen på minneskortet.

Så det var därför det ej kom upp någon video idag men på söndag följs schemat som står i beskrivningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s