Ansiktsbehandling i Täby

Ansiktsbehandlingen var bland det mest avkopplande jag någonsin gjort. Hon var så extremt bra på sitt yrke och gjorde verkligen en skillnad för min hud. Just nu är jag väldigt svullen då hon tog ut alla porer (det kändes) och hon nämnde då att det kan vara svullet runt de områdena ett par dagar. Behandlingen var som sagt 60 minuter och hon utnyttjade verkligen tiden för att göra det optimalt.

Salongen heter PIAS HUDVÅRD och jag rekommenderar verkligen alla till att kolla på hennes hemsida och se om någon behandling faller er i smaken. Jag fick även veta en massa saker om hur man bäst kan ta hand om sin hy och vilka produker som faktiskt fungerar och vilka som företag endast använder som merförsäljning. Kunde inte varit mer nöjd med mitt besök.

WOW, alla tummar upp till Pias Hudvård Täby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s