Ansiktsbehandling

Snart är det dags att börja gå mot Täby Centrum då jag har en bokad tid för en ansiktsbehandling idag. Ansiktsbehandlingen ska vara under 60 minuter och gå djupt in i huden samt göra en porrengöring. Jag har aldrig gjort en ansiktsbehandling hos en salong tidigare då jag ej sett behov i det men nu hade jag en dag utan inbokade planer så då kände jag att det var dags att prova det.

Efter det håller jag tummarna för att mitt paket från Nelly kommit då jag vill spela in min ”Packar till Egypten” video så snart som möjligt då jag kan tänka att den kommer ta ett bra tag att redigera, vi åker ju faktiskt på Onsdag. Äntligen blir det värme och bikini hela dagarna igen!

Kollar nu på Nyhetsmorgon där dom sa en intressant sak. Han som pratade menade på att vi förpapprar, vilket innebär at vi tror att världen blir en bättre plats av att vi dokumenterar allting och har en himla massa papper för allting. En tankebubbla värd att sätta in dig i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s