Flyg till Malaga

Äntligen!

Nu har vi precis bokat flygbiljetterna ner till Malaga där vi från flygplatsen ska ta en taxi till vårt nya hem. Känns helt otroligt att det nu är klart. Det var ett enda flyg som passade oss och våra tider och som tur var fanns det platser kvar (tack vare att vi bokar så långt i förväg). Nu ska även min familj boka flygbiljetter tur och retur för att hälsa på oss en vecka under vår första månad.

Snart ska jag gå till tåget för att åka till en fotografering jag ska ha idag för en hemsida. Jag kollade på den hemsidan igår och bilderna var helt magiska med sån personlighet och mystik att jag verkligen ser fram emot resultatet. Min panna är fortfarande ganska svullen på de områdena hon tog ut porer men det ser redan väldigt mycket bättre ut än gårdagen.

img_1702.png