Restaurangen Supper

Efter en hektisk helg är det dags för en kväll med oxfilé, creme brulee och Netflix. Under gårdagen hann jag inte logga in på bloggen eftersom jag sprang (bokstavligen) mellan kontoret, möten och sen till en middag på Supper. Jag måste säga att maten där var supergod med smakerna från Brasilien och en drink som var bland de godaste jag någonsin smakat.

Helgen blev dock inte helt odokumenterad. Som tur var hann jag trycka på rekord mellan springturerna. Tidspressen ledde till att det kommer bli två dagar i en video eftersom tiden till att sitt ner och berätta ej fanns.

Fotograferingen gick så extremt bra med två timmar styling och fem minuters fototid. Efter fotograferingen gick jag runt i Stockholms tunnelbanesystem med en sminkning jag hade fått på platsen. Sminkningen var en blek bas med helt svart ögonskugga runt hela ögonen med brunt läppstift. Såg alltså ut som en halloweenpanda. Ett klassiskt exempel på vad som funkar på foto men ej i verkligheten.

Vi har även bokat flygbiljetter till Spanien nu till i höst. Kändes helt otroligt att vi hittade ett enda flyg som var helt perfekt för oss. Därför bestämde vi oss för att boka i fredags så det absolut inte skulle bli fullbokat.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s