RESA TILL AFRIKA

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS FÖR AVRESA TILL AFRICA!

Jag valde att ej ladda upp helgens vlogg då jag kände att den ej var så pass bra då den var hoppig och två dagar fick en video på fyra minuter. Jag har minimum gräns nu för tiden på att videon minst ska vara sju minuter lång på kanalen. PÅ grund av detta har ni nu fått upp en video där jag PACKAR TILL AFRICA!

Nu är det ganska exakt 20 timmar tills vårt plan lyften från Arlanda för att sedan landa fem timmar senare i en helt annan temperatur. På hotellet har vi planerat att gå upp tidigt på morgonen för att maximera dagen, äta gott, dricka underbara drinkar samt träna vissa kvällar när temperaturen faller mot natten. I videon packar jag dock ner ett par shorts men funderar på att packa ner ett annat par träningsbyxor.

Idag har jag ingenting inplanerat när det gäller tider och platser jag behöver vara på. Städaren är även här idag som är så extremt bra på sitt jobb och gör alltid så vackert och glänsande. Så kommer mest sitta och dubbelkolla vad jag behöver göra med företaget denna vecka och se om jag kan göra något i förväg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s