Flyg från Arlanda

God morgon!

Dagen startade 05.20 med en kopp kaffe och ett hejdå av Victor innan Isabelle och hennes pappa hämtade upp mig för att åka tillsammans till flygplatsen. Det känns verkligen som att tiden gått orimligt fort, som att vi bokade resan för en vecka sen.

Både jag och Isabelle har laddat ner flera låtar och poddcasts för att lyssna på under flygtiden och soltimmarna. Jag har inte ätit någon frukost än eftersom jag inte tycker om att äta tidigt på morgonen men har köpt med både frukost och lunch till flygtiden på fem timmar.

Nu måste jag faktiskt erkänna att jag börjar bli nervös, så som jag alltid blir innan en flygtur. Är så extremt exalterad och kan knappt förstå att vi snart är framme. Jag ser riktigt fram emot att ligga på stranden och även på att ta bilder på alla de vackra ställen på hotellet.

Vad jag har med mig ser ni här!

Nu är det dags att gå på planet så vi hörs igen när jag är framme i Egypten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s