RESA TILL EGYPTEN

Ligger nu vid poolen här i Egypten och värmen är helt otrolig. 20 grader här känns verkligen som 30 gör tillbaka i Sverige. Vi har för övrigt börjat näst intill hälla i oss pommes, förmodligen för att kroppen verkligen längtar efter all salt den kan få tag på.

Huden har precis börjat vänja sig så idag har vi legat större delen av förmiddagen i den strålande ökensolen. Palmerna som ligger som ett halsband runt hela hotellets område och till och med havsvattnet är hur skönt som helst.

Vi ska snart ta oss bort till en av restaurangerna för att äta lunch och även ta ett glas vin vid strandkanten. Vi har redan börjat planera nästa års solsemester. Egypten är verkligen ett resmål som är underskattat, rekommenderar starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s