EGYPTENS VATTEN

Sista soltimmarna började nyss och vi har nu inger internet kvar utanför lobbyn. Bussen kommer och hämtar upp oss klockan 14 för att sedan köra oss till flygplatsen som ligger tre kilometer ifrån hotellet. Känns väldigt skönt att ha en kort bussresa istället för en timmars lång som det annats kan vara.

Vi kommer landa i Stockholm runt klockan 22 på kvällen och hemma i Täby runt 23. Igår kväll gjorde jag ek sak som jag verkligen ser fram emot att göra mycket av i Spanien. Igår tog jag en lång springrunda längst vattnet i värmen. Det var bland de vackraste jag sett och det mest avslappnade att varit med om. Jag som är världens tjurskalle såg ju till att inte stanna en enda gång under den milen så jag var nog långt ifrån lika vacker som utsikten (som den flåsande tomaten jag var).

Hamnen här var för övrigt superfin med flera yacht parkerade i det klarblå vattnet. Vattnet var utan att överdriva så rent att man såg alla fiskar och till och led stenarna på botten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s