DIN BÄSTA SIDA

I samarbete med Dermosil.

Torrt, kallt och vindar. Ett komplett recept för att få torr och förstörd hud. Men för dig som har ett mål med din hud om att den ska må så bra med hjälp av parabenfria produkter från ett seriöst och etablerat företag ska jag nu dela med mig av riktigt bra hudvård!

Företaget Dermosil  är ett finskt företag med specialitet på just nordisk skönhet. Eftersom de själva är skapta i ett nordiskt klimat vet dom vilka utmaningar vår hud står för varje årstid. Allt från en varm och fuktig sommar till en torr och kall vinter luft. Personligen har jag störst problem på vintern på den kalla luften gör att min hud torkar ut och i vissa fall flagnar. Då känns det tryggt att ha ett etablerat företag som inte bara vet om problemet utan även vet om lösningen!

Jag har normal och torr hud så för mig är en återfuktande kräm min räddare i nöden. Men hjälp av bra och rätt hudvård är jag och många fler alltid säkra på att vår hud är vacker hela vintern igenom. Dermosil har produkter för dig som har samma hud typ som jag har, lite torrare än normalt men väldigt tålig. MEN de har även valt att inte bara tänka på den lite tåligare hud typen. De har även ett helt sortiment för dig med lite känsligare hud än genomsnittet.

När du nu använt deras produkter under våren och har strålande hud så har de även sett till att ha produkter för din insida. Att ha en bra hälsa är ännu en nyckel till strålande hud. De har flera olika kosttillskott för bland annat ditt hår, naglar och mycket mer. Men de har även tänkt på en till sak, de har vitaminer för oss kvinnor som är gjorda för att hjälpa oss vid PMS och klimakteriebesvär.

Tack Dermosil för att ni samlat alla våra behov!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s