Röd måne

God morgon!

Känns faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i Sverige och börja köra för fullt igen. På grund av att min kropp är helt slut efter resan över kontinenterna är det skönt att börja denna dagen klockan 13.00 med första mötet. Idag började även YouTube rulla igång igen eftersom jag har ett abonnemang som ger mig surf i hela Europa men av förklarligas skäll finns ej surfen i Afrika. Därav har YouTube schemat fått ta en kort paus.

Känns som att vi hade riktig tur igår när vi flög. Vi startade tjugo minuter tidigare och kom därför fram tjugo minuter tidigare till Arlanda. Under flygningen hade vi en super god tre rätters middag och även en utsikt över en röd blodmåne! Under femton minuter av flygningen var månen helt röd och i linje med fönstret.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s