Träna på morgonen

Idag var jag fortfarande helt slut efter resan så största delen av dagen spenderades sovandes i sängen innan de var dags att gå upp och göra dig i ordning för att ta mig in till jobbet på Stureplan. Känns galet bra att vara tillbaka i ett högt tempo igen. Känner att solens d vitaminer gjort susen för min energi. Jag är som bekant hyperaktiv men med D vitamin i kroppen blir jag en energibomb på steroider, haha!

Någonting som är väldigt populärt nu för tiden är att träna innan jobbet (de flesta mellan fem-sex på morgonen). personligen tycker jag att det försämrar min energi under hela dagen om jag är uppe och tränar på morgonen. Däremot har även jag en träningstid som passar min kropp, min idealtid är mellan 16-18. Om du har någon speciell tid som fungerar för dig så skriv det till min under länken BERÄTTA i menyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s