Golden Mile

Kom nyss hem efter en produktiv dag inne på kontoret på Östermalm. Har fått otroligt många mail skickade samt gjort en väldigt spännande sak som ni kommer få ta del av lite längre fram. Efter timmarna inne i staden hämtade Victor mig i Mörby Centrum.

Har även gjort en sak i helgen som är lita mindre spännande men även den viktig för att kunna slappna av. Har nämligen kollat upp busstrafiken i Spanien nära vår lägenhet. Vi funderar på att hyra en bil där eftersom vi har ett garage att fylla ut men det känns lite onödigt att hyra en bil för extremt många tusenlappar i månaden när man istället kan ta vara på att man bor centralt och skaffa busskort samt cykel.

För att ta sig till vår lägenhet kan man antingen ta en slinga med utsikt emot berget eller följa Golden Mile. det känns trevligare att ta en cykel längs det än att åka i en varm bil.

För er som håller er uppdaterade på mina andra sociala kanaler har ni inte missat att en ny video ifrån Egypten nyligen kommit upp. Och för er som missat att kolla på den kan ni KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!img_2266

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s