Modellyrket?

Pratade idag i telefon med min agent som för tillfället var i Paris men annars är stationerad med agenturen i London. Det var super trevligt att prata med honom igen eftersom tiden på Arndts Sales Academy inte lämnade mycket utrymme till mitt yrke som modell.

Jag vet att det är ett yrke som väldigt många har frågor om och har därför valt att ta upp vissa av era frågor i olika videos på Youtube. Ni kommer få veta här på bloggen när er fråga är med i en video. Genom att trycka in på länken BERÄTTA i menyn kan ni skicka er fråga till mig.

För övrigt är det äntligen väder till att börja springa igen. Vanligtvis på våren, sommaren och hösten brukar jag sprina runt 8-10 km per dag men nu under vintern råkade jag halka efter i löpningen. MEN IDAG körde jag mitt första joggingpass som slutade på sex kilometer, känns som en väldigt bra start med tanke på att det var flera månader sen jag var ute och sprang sist.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s