Berlin

God morgon!

Som ni har koll på så kom nyss min senaste YouTube video ut. Vloggen blev ganska kort men på torsdag kommer en längre vlogg ut där ni även kommer få se en del av hotellet ni tidigare inte sett. Gå in och prenumerera för att ej missa när er fråga besvaras.

Åt precis upp min frukost och sitter nu med en latte innan det är dags att ringa min kollega för att diskutera olika saker kring företaget vi tillsammans driver. Måste även ringa två andra samtal idag men det ska jag göra när jag är på väg till gymmet. Idag ska jag jobba på det modehus jag arbetar på inne vid Stureplan. Det känns nästan som en helt annan värld nr man går in i butiken, omsluten av vackra designer och fantastiska kreationer.

Om två veckor händer en sak som ska bli så galet roligt. Då åker jag och Isabelle till BERLIN!!! ingen av oss har tidigare varit i Tyskland så det känns så extremt spännande att inte bara upptäcka en ny stad men även ett nytt land. Isabelle har som mål att ha varit i hela Europa och jag åker (såklart) gärna med till de ställen jag också vill besöka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s