Hur du skaffar NIE nummer

Mötet med min kollega gick superbra. Det är lite vår grej att ha orimligt låga lunchmötet. Vi beställde in vår mat klockan 15.00 för att sedan sitta där i tre timmar innan det var dags för henne att åka till ett event som jag tyvärr inte kunde följa med på eftersom jag hade en annan sak inplanerad en halvtimme innan.

Imorgon var det tänkt att jag och Victor skulle ta oss till Spanska Ambassaden för att ansöka om NIE nummer innan Victor har ett inbokat läkarbesök. Men vi var inne och dubbelkollade på hemsidan idag och ser att vi har missat att fylla i ett av dokumenten vi måste ha med oss. Det dokumentet finns dock ej översatt på Svenska så jag ska manuellt översätta allting på lördag för att sedan lämna in det på tisdag.

Som ni vet är det inte min favorit att träna innan 16.00 på dagarna men eftersom jag hade flera timmar över idag blev det ändå lite träning på dagen. Snart ska jag träna för andra dagen idag men istället ha fokus på styrketräning. Efter det ska jag läsa på ett manus lite som jag ska kunna hyfsat utantill imorgon…. img_2425

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s