Säljare

Blir en uppdatering från mobilen idag. Dagen började tidigt klockan 06.00 på grund av att jag skulle åka till ett företag som jobbar med försäljning (även om de inte ville kalla det för sälj?). Mötet slutade med att jag ej kände att jag kunde stå för det företaget stod för eftersom jag själv tycker att yrket säljare är så fantastiskt.

Efter det avslutade mötet gick jag till ett av mina jobb på Östermalm för att hälsa på min kollega och gud vad vi pratade. Den arbetsplatsen är så fantastiskt, de anställde känner sig verkligen som hemma PLUS att de inte tycker att man ska kalla säljare för någonting annat än vad de är.

Är nu på gymmet och tränar lite innan det är dags för dagens andra mötet. Det är ett lunchmöte 15.00 med min underbara kollega. Vi ska idag utforma en bestämd ordning på ett antal innehåll. För ATG få veta mer är det bara att skicka in på länken BERÄTTA i menyn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s