Portfolio

Victor läkarbesök gick sådär. Han har en önskan om att ta bort sin halsmandlar då de gör ont och ständigt är rejält svullna. Men eftersom han ej haft halsfluss tyckte de ej att det var aktuellt trotts de andra symtomen. Jag har en telefontid med min läkare här i Täby direkt efter dagens audition eftersom jag gjorde prover för nio månader sen men har ej fått några provsvar (de skulle ta max två veckor). Ska därför be att få de pengarna jag betalde för de prover tillbaka eftersom jag ej fick några svar.

Skickade idag filmer till min agent där jag går min runway som jag över på minst 30 minuter varje dag. Altanen här har de perfekta vinklarna, speglarna och även sträckorna för att kunna öva. Tycker personligen att det är viktigt att platsen man över på är minst 15 meter och att det finns möjlighet att ses sig själv. Min agent håller på att uppdatera min portfolio eftersom mina färdigheter och även utseende har ändrats sen min portfolio gjordes. Så det kommer vara en del fotograferingar som kommer bokas in de kommande veckorna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s