Fråga om mitt yrke

GOD MORGON!

Jag och Victor åt nyss lunch och ska alldeles strax gå för att köra en trampolin workout. Har ni  gjort det någon gång och vad tyckte ni i så fall om det? Sedan ska Victor åka och träffa några kompisar över kvällen medan jag kommer ha en telefonkonferens med min kollega och även träna efter middagen.

Idag fick jag även en fråga som ganska många ställt mig under året. Vad äter en modell? Har därför bestämt mig för att spela in en klassisk What I Eat In A Day video nästa vecka som kommer komma upp på torsdag. Jag personligen tycker att sådana videor är väldigt underhållande.

Sitter nu och kollar på min senaste vlogg och wow vad jag saknar det afrikanska vädret. Min hud reagerade verkligen på att komma tillbaka till Sverige och skillnaden i luften.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s