Entrecote

Blev precis klar med dagens träningspass och ska snart börja laga middag tillsammans med Victor. Fick idag veta en så rolig sak av min agent som jag hoppas att jag kan berätta för er redan imorgon. oavsett så får ni veta det under veckans gång. Dagens middag kommer i alla fall bestå av en stor entrecote med sallad, mangosalsa och lite pommes innan det är dags att sätta sig i soffan med kvällens fruktfat och kolla dagens deltävling i melodifestivalen.

Beställde idag hem 40 stycken bars att ha som mellanmål men någonting blev superkonstigt så min kollega som är i Spanien fick sms om att det skulle komma hem till henne, trotts att jag fyllt i adressen jag ville att den skulle komma till. Tyvärr så har den hemsidan inte öppet på helger (eller har någon tillgänglig) så måste vänta tills på måndag inna jag ringer in. Eftersom det blev ett så stort misstag trotts att hon ej var inloggad på hemsidan och att jag skrev in adressen jag ville ha paketet levererat till så vet jag inte om jag vill förlita mig på att deras mail service hinner ändra ordern i tid innan den skickas. Men men, chansen finns att de svarar tidigt på måndag och löser problemet.

För övrigt har jag hittat ett nytt ställe inne på Östermalm där jag tror att jag kommer äta mycket nr jag är inne i stan eller behöver ha med mig bra mat, snabbt. Holy Greens heter det men har dock bara provat en av deras olika sallader. Skriv in till mig vilka jag absolut borde prova under länken BERÄTTA i menyn.img_2401

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s